







Η φωτογράφιση έγινε στη παραλία του Αλίμου με τη χρήση ενός υπέρ - ευρυγώνιου φακού. Το βινιετάρισμα στις άκρες είναι ηθελημένο και εντείνει την σφαιρική άποψη της παραλίας.
Το έδαφος, η θάλασσα, ο ουρανός και τα σύννεφα καμπυλώθηκαν σε τέτοιο βαθμό που έχασαν την μορφή τους και μετατράπηκαν στα συστατικά που συνθέτουν μια τεράστια εικονική υδρόγειο.
Θέματα κατηγορίας: Θέματα: Παραλίες Αττικής |
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/07/2016 |
Χάρτης στο σημείο φωτογράφισης |
Καιρός στο σημείο φωτογράφισης |
Εξοπλισμός Φωτογράφισης | |
| Σώμα dSLR: | NIKON d300 |
| Φακός: | Nikkor AF-S DX 18-55 mm F3.5-5.6G ED II lens |
| Φακός: | Opteka 0.35x II Wide Angle Panoramic Macro Fisheye |
2steps.gr | Ασφαλής Αγορά: Υποχρεωτικό Email Παράδοσης
Μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη συλλογή φωτογραφιών για το θέμα: Μια παραλία σαν υδρόγειος, Άλιμος, Αττική (Σύνολο:8 Φωτογραφίες) στην τιμή των 0,99 €. Οι φωτογραφίες θα σας παραδοθούν σε ανάλυση 800x533 pixels (αναλογία 3:2) και θα φέρουν το διακριτικό λογότυπο 2steps.gr στην κάτω δεξιά γωνία. Η αποστολή θα γίνει στο email σας εντός 24 ωρών το αργότερ&ο. Παρακαλούμε, συμπληρώστε το email παράδοσης με ακρίβεια, καθώς είναι υποχρεωτικό. Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή, το email σας διαγράφεται άμεσα από τα αρχεία μας.