
Κάποτε άνηκαν στο Ελληνικό μονοπώλιο. Σήμερα, με το μικρό κόστος των αναπτήρων θα μπορούσαν να έχουν καταργηθεί. Κι όμως, υπάρχουν σε όλα τα περίπτερα και στα super market σε μεγάλη ποικιλία.
Στην Ελλάδα, υπάρχουν μόνο τα σπίρτα ασφαλείας με κόκκινο φώσφορο. Κατά την τριβή στην ειδική επιφάνεια τους και λόγω της θερμότητας, μέρος του κόκκινου φωσφόρου μετατρέπεται σε λευκό, που αναφλέγεται και καίει την κεφαλή.
Τα σπίρτα είναι παρέα... Υπάρχουν χιλιάδες παιχνίδια και σπαζοκεφαλιές που παίζονται με αυτά. Μπορούν να γίνουν θεμέλιος λίθος για τεράστιες κατασκευές. Μπορούν επίσης να γίνουν μια πρόχειρη οδοντογλυφίδα, το κατάλληλο εργαλείο για την τρύπα "Reset" πολλών συσκευών... ακόμη και να ζεστάνουν ένα κοριτσάκι (έστω και προσωρινά) που τα πουλάει.
Θέματα κατηγορίας: Θέματα: Collections |
Ημερομηνία Δημοσίευσης: 09/11/2012 |
Χάρτης στο σημείο φωτογράφισης |
Καιρός στο σημείο φωτογράφισης |
2steps.gr | Ασφαλής Αγορά: Υποχρεωτικό Email Παράδοσης
Μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρη τη συλλογή φωτογραφιών για το θέμα: Σπίρτα (Σύνολο:1 Φωτογραφίες) στην τιμή των 0,99 €. Οι φωτογραφίες θα σας παραδοθούν σε ανάλυση 800x533 pixels (αναλογία 3:2) και θα φέρουν το διακριτικό λογότυπο 2steps.gr στην κάτω δεξιά γωνία. Η αποστολή θα γίνει στο email σας εντός 24 ωρών το αργότερο. Παρακαλούμε, συμπληρώστε το email παράδοσης με ακρίβεια, καθώς είναι υποχρεωτικό. Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή, το email σας διαγράφεται άμεσα από τα αρχεία μας.